به گزارش کمیته اطلاع رسانی و مستند سازی ستاد انتخابات شهرستان بهارستان، هادی تمهیدی اظهار داشت: این تعداد به عنوان عوامل اجرایی، انتظامی و امنیتی، بازرسان و کاربران انتخابات هستند و کار برگزاری انتخابات را بر عهده دارند.
رئیس حوزه انتخابیه شهرستان بهارستان تصریح کرد: در این شهرستان ۲۲۲ صندوق اخذ رأی پیشبینی شده است از این تعداد ۱۲۲ صندوق در بخش گلستان و ۱۰۰ صندوق در بخش بوستان مستقر خواهد شد.
وی مردم را برگزار کنندگان و مجریان اصلی انتخابات دانست و متذکر شد: در تمام مراحل اجرای انتخابات مردم نقش آفرین هستند و عوامل اجرایی انتخابات نیز از میان اقشار مختلف مردم انتخاب شدهاند.
انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری و ششمین دوره شورای اسلامی شهر و روستا و دومین میاندوره ای پنجمین دوره خبرگان رهبری در روز جمعه ۲۸ خرداد ماه برگزار خواهد شد.