به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان بهارستان، هادی تمهیدی فرماندار بهارستان در کارگاه آموزشی نمایندگان فرماندار اظهار داشت: اجرای انتخابات اصلی ترین و مهمترین وظیفه مجموعه فرمانداری است که این امر مهم با کمک و همراهی مردم عزیز انجام می شود.
وی افزود: در امر اجرا نیازمند همراهی مردم هستیم وی تشکیل هیات اجرایی از میان معتمدین مردم و انتخاب اعضای اجرایی شعب از میان شهروندان را مظهر مشارکت مردم در اجرای انتخابات دانست .
رئیس هیات اجرایی شهرستان نقش نمایندگان فرماندار در شعب اخذ رای را حائز اهمیت دانست و گفت : تمام مسئولیت اجرای انتخابات در شعبه اخذ رای با نماینده فرماندار است .
تمهیدی با تاکید بر اینکه ما امانت دار مردم در ۲۸ خرداد هستیم، اظهار داشت: رعایت اصل بی طرفی و مرّ قانون از الزامات اجرای انتخابات است.