جلسه ستاد ساماندهی جوانان و شورای ورزش شهرستان با حضور فرماندار، امام جمعه بخش گلستان و روسای ادارات در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
💠به گزارش روابط عمومی فرمانداری بهارستان؛ عبداله نوحی در جلسه ساماندهی امور جوانان شهرستان با بیان اینکه منابع انسانی به ویژه قشر جوان در واقع سرمایه حقیقی یک ملت بشمار میروند، گفت: دستیابی به توسعه جز با تکیه بر عزم، اراده، توانایی، دانش علمی و پتانسیلهای بالقوه جوانان مستعد و تلاش برای رفع نیازها و تأمین خواستههای معقول و به حق آنها، همچنین صیانت و حمایت جدی از آنها و برنامهریزی هدفمند در جهت رشد و شکوفایی استعدادها و توانمندیهای این قشر فعال و مستعد ممکن نیست.
💠نوحی با بیان اینکه نوجوان و جوانان از انرژی زیادی برخوردار هستند، گفت: اگر از این انرژی به درستی استفاده نشود، مشکلات زیادی به بار خواهد آورد و اگر این پتانسیل به خوبی مدیریت شده و در جهت توسعه و پیشرفت کشور از آن بهره گرفت می توان گام های موثری در این رابطه برداشت.
🔹فرماندار بهارستان خواستار توسعه ورزش همگانی در شهرستان شد و افزود: با توجه به ویژگیهای جمعیتی شهرستان بهارستان و وجود جمعیت بالا، توسعه ورزشهای همگانی در کاهش بیماری نقش مؤثری ایفا خواهد نمود و توسعه اینگونه ورزشها باید در دستور کار قرار گیرد.
💠تهیه بانک اطلاعاتی از مجموعه ورزشی شهرستان بهارستان اعم از امکانات و ورزشکاران موضوع دیگری بود که فرماندار به آن اشاره نمود و از اداره ورزش و جوانان خواست که این بانک اطلاعاتی بزودی تهیه شود.
💠 نماینده دولت عالی دولت در شهرستان در ادامه گفت: استفاده از پتانسیلهای خیّرین برای ساخت اماکن ورزشی و همچنین خرید تجهیزات و حمایتهای مالی از تیمهای ورزشی در دستور کار اداره ورزش و جوانان شهرستان بهارستان قرار گیرد.