جلسه شورای بانک های شهرستان به ریاست عبداله نوحی فرماندار و با حضور روسای بانک های شهرستان و روسای ادارات پيرامون بررسی اعطاي انواع تسهيلات در سالن جلسات پیامبر اعظم(ص) فرمانداری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بهارستان؛ در این جلسه که مبتکر معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری نیز حضور داشت، فرماندار بهارستان با قدردانی از تلاش کارکنان بانکها در خدمت رسانی به مردم و با اشاره به نقش حساس و چشمگیر بانکها در کشور گفت : بانک ها بر اساس قانون موظف هستند در پرداخت تسهیلات اشتغال فراگیر با متقاضیان مشاغل خانگی معرفی شده از سوی دستگاه های اجرایی مربوطه همکاری کنند.
نماینده عالی دولت در شهرستان با عنوان این مطلب که یکی از دستورالعمل های مهم در کشور که مورد توجه ویژه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و ریاست محترم جمهور هست موضوع ازدواج، فرزندآوری و افزایش جمعیت کشور است، اظهار داشت: برای دستیابی به این مهم باید از تمام ظرفیتها استفاده کنیم و یکی از این پتانسیلها، موضوع تسهیلات ازدواج و فرزندآوری است.
وی بر عدم سخت گیری بانکها در پرداخت تسهیلات در کمترین زمان ممکن نیز تاکید کرد وگفت: بانکها در تامین سرمایه برای واحدهای تولیدی، پرداخت تسهیلات مسکن، ازدواج، فرزند آوری، اشتغالزایی و قرض الحسنه به مردم بالاخص اقشار آسیب پذیر باید بیشتر تلاش کنند و در صورت عدم اعطای وام، دلايل مخالفت با پرداخت، مستند به متقاضي اعلام شود.
نوحی در بخشی دیگر از سخنان خود به وام های پرداختی در حوزه های مختلف اشاره کرد و گفت: در نه ماه گذشته، 1700 فقره وام ازدواج به مبلغ 320 میلیارد ریال، 2250 فقره وام فرزند آوری به مبلغ 174 میلیارد ریال، 536 فقره وام اشتغال به مبلغ 14500 میلیارد ریال در شهرستان به متقاضیان داده شده است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه شهرستان بهارستان 750 هزار جمعیت دارد تأسیس شعب جدید بانک ها در مناطق مختلف شهرستان ضرورت دارد تا تکریم ارباب رجوع و تسهیل در روند تسهیلات اعطایی به آنها در اولویت کار بانکها قرار گیرد.
نوحی در آخر به دو رویداد مهم انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری اشاره کرد و گفت: بانک های عامل شهرستان در حوزه مشارکت می تواند به امر برگزاری انتخابات کمک کنند.
وی تصریح کرد: مدیران بانک ها موظف هستند در حوزههای که نارضایتی هست آسیبشناسی کنند و برای رفع آنها اقدام کنند و با جهاد تبیین و تشریح اقدامات نظام امید آفرینی شود تا انتخابات پرشوری داشته باشیم.