جلسه شورای معاونین فرمانداری بهارستان با حضور معاونین و روسای ادارات فرمانداری، بخشداران و شهرداران شهرستان به ریاست فرماندار برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بهارستان؛ در این جلسه که صبح امروز به میزبانی شهرداری گلستان برگزار شد، عبداله نوحی فرماندار بهارستان ضمن گرامیداشت ایام الله دهه فجر و فرا رسیدن سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، مردمی بودن انقلاب اسلامی را یکی مهم ترین شاخصه های آن برشمرد و گفت: از نظر معمار کبیر انقلاب، بالاترین جایگاه به مردم اختصاص داشت و به خاطر همین دیدگاه بود که علی رغم پیروزی انقلاب اسلامی در 22 بهمن 1357 با حضور گسترده مردم، بلافاصله و 50 روز بعد از آن، همه پرسی تعیین نوع حکومت به دستور ایشان برگزار گردید که نشانگر آینده نگری امام راحل (ره) نیز هست.
فرماندار بهارستان با اشاره به در پیش بودن انتخابات 11 اسفند با تأکید بر رعایت اصل بی طرفی و پشتیبانی مناسب برگزاری انتخابات، اظهار داشت: با توجه به ویژگی مردمی جمهوری اسلامی، اگر دستاوردها و اقدامات انجام شده به انحاء مقتضی به مردم بازگو و تبیین شود، بار دیگر شاهد حضور گسترده مردم در روز رأی گیری خواهیم بود.
در ادامه، اعضای جلسه به ارائه دیدگاهها و نظرات خود در خصوص مراسمات دهه فجر، افتتاح و بهره برداری از پروژه ها در این ایام و پشتیبانی و برگزاری انتخابات بیان داشتند و تصمیمات مقتضی جهت اجرای برنامه های مطرح شده، اتخاذ گردید.