چهارشنبه 5 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 2 اسفند 1402
کد 10121

افزایش سرانه ها و کار جهادی باعث افزایش شور و نشاط اجتماعی و امیدواری می شود

فرماندار بهارستان در آیین آغاز عملیات عمرانی احداث بیمارستان ۳۵۰ تخت خوابی حضرت ابوالفضل(ع) نسیم شهر که با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان مجری ساختمان و تاسیسات دولتی و عمومی وزارت راه و شهرسازی برگزار شد، افزایش سرانه ها و کار جهادی را باعث افزایش شور و نشاط اجتماعی و امیدواری دانست.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بهارستان؛ عبدالله نوحی فرماندار بهارستان در این مراسم با اشاره به اخذ موافقت اصولی بیمارستان در سال 1397 گفت: هیچ کار و مطالعه‌ای پس از اخذ موافقت اصولی انجام نگرفته بود و پس از یک سال پیگیری و دریافت تأییدیه های مسائل مربوط به پدافند غیرعامل، زیست محیطی و توجیه اقتصادی، مجوز ماده 23 أخذ و در بودجه کشوری تعریف شد.

 وی با بیان اینکه طراحی نقشه و تعیین پیمانکار برای بیمارستان انجام شده است، افزود: کارفرمای این بیمارستان سازمان مجری ساختمان و تأسیسات دولتی و عمومی وزارت راه و شهرسازی است.

رماندار بهارستان با بیان اینکه برای 750 هزار نفر جمعیت شهرستان، فقط 64 تخت بیمارستانی استاندارد وجود دارد، تصریح کرد: با ساخت بیمارستان 350 تخت خوابی نسیم‌شهر و مرکز تولد بیمارستان امام حسین(ع) سبزدشت، شور و امید و سرانه های بهداشتی و درمانی در بهارستان افزایش می یابد.

 ف

 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 2 اسفند 1402
  • توسط علی عزیزی/ادمین فرمانداری بهارستان
  • تعداد بازدید 5
Aa