فرماندار بهارستان در بازدید از پروژه های بهداشتی و درمانی شهرستان، با بیان اینکه سرانه های موجود پاسخگوی جمعیت 750 هزار نفری نیست، بر تکمیل پروژه های بهداشتی و درمانی شهرستان تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بهارستان؛ عبداله نوحی فرماندار بهارستان در بازدید از روند اجرای پروژهای درمانی و بهداشتی شهرستان، گفت: در راستای ارائه خدمات مطلوب به شهروندان به همت دولت مردمی و پیگیری های صورت گرفته پروژه های بهداشتی و درمانی خوبی در سطح شهرستان در حال اجرا است.
وی ادامه داد:5 پروژه حوزه سلامت در نقاط مختلف شهرستان در حال ساخت و اجرا هستند که بدون شک با اتمام این پروژه ها، شاهد تحول و تغییرات مثبتی در این حوزه خواهیم بود.
فرماندار بهارستان در ادامه افزود: از جمله این پروژه ها می توان به احداث مرکز تولد بیمارستان امام حسین(ع) که در حال حاضر سقف آخر آن در حال بتن ریزی است، کلینیک حضرت ابوالفضل(ع) و بیمارستان 350 تختخوابی نسیم شهر، ساختمان شهید صبوری محله سلطان آباد گلستان کلینیک قائم اداره اوقاف و امور خیریه در نسیم شهر اشاره کرد که در سطح شهرستان در حال اجرا می باشد.