فرماندار بهارستان در مراسم تجلیل از کارکنان روابط عمومی فرمانداری، اظهار داشت: رسالت اصلی روابط عمومی دستگاه های اجرایی این است که ضمن تعامل موثر با اصحاب رسانه، بتوانند روایتگر شفاف و صادقی از خدمات دولت و نظام اسلامی برای مردم باشند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بهارستان: عبداله نوحی فرماندار بهارستان در ابتدای جلسه شورای معاونین فرمانداری، با بیان اینکه روابط عمومی باید هنرمندانه و عالمانه در راستای امیدآفرینی به مردم روایتگری کند، اظهار داشت: در شرایط کنونی که دشمن در تلاش است تا زمینه تضعیف، نگرانی و تشویش اذهان عمومی در سطح جامعه ایجاد کند، روابط عمومیها و اصحاب رسانه میتوانند با هنر، تخصص و توانایی خود امید را در جامعه تزریق کرده و در جهت تقویت اعتمادها تلاش کنند.
وی با اشاره به اینکه مجموع عملکرد دولت و مدیریت شهرستان بهارستان در راستای عدالت و خدمت به مردم است، تاکید کرد: در بیان خدمات دولت و نظام اسلامی به مردم و برقراری ارتباط با مردم، لکنت زبان نداشته باشیم.
رئیس شورای هماهنگی روابط عمومی های شهرستان بهارستان به تعامل بیشتر مسئولان، فعالان عرصه روابط عمومی و خبرنگاران تاکید کرد و گفت: هدف ما پیشرفت، ایجاد امنیت و رفاه جامعه است و تمامی دستگاه ها به دنبال ارائه خدمات مطلوب و در خور به شهروندان هستند و اصحاب رسانه و روابط عمومی می توانند ضمن انعکاس انتقاداتا سازنده، اقدامات و تلاش ها را نیز منعکس کنند تا مردم از واقعیت ها مطلع شوند.
نوحی با اشاره به نقش رسانه ها و روابط عمومی ها در بیان دستاوردهای انقلاب و نهادها، تصریح کرد: روابط عمومی ها با برنامه ریزی و هدفگذاری و انعکاس صحیح اخبار علاوه بر نقش مهم توسعه محوری و ارائه راه حل مشکلات زمینه آرامش، شادابی و امید را در جامعه ترویج کنند.
در این نشست که همزمان با روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی برگزار شده بود، از مدیر و کارشناسان روابط عمومی فرمانداری تجلیل به عمل آمد.