فرماندار بهارستان در مراسم تجلیل از پرستاران بیمارستان امام حسین (ع) سبزدشت گفت: پرستاران برای ارائه خدمت، فرهنگ اسلامی و سیره زندگانی حضرت زینب (س) را سرمشق کارهای خود قرار داده و با مهربانی و خوشرویی، با بیماران ارتباط برقرار و از آن ها دلجویی کنند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بهارستان؛ عبداله نوحی فرماندار بهارستان در مراسم سالروز میلاد زینب کبری(س) و روز پرستارکه در بیمارستان امام حسین سبزدشت برگزارشد، گفت: حرفه پرستاری از جمله شغل های شریف است و هرکس با هر دین و هر مسلکی در برابر آن احساس خضوع و تواضع میکند.
وی اضافه کرد: پرستاران بر خود ببالند چنین روزی که مقارن با سالروز میلاد عقیله بنی هاشم پاسدار ارزش های عاشورا فرزند علی (ع) و فاطمه (س)، در تقویم کشورمان به نام روز پرستار ثبت شده و مردم این روز را گرامی میدارند و قدردان زحمت آنها و کادر درمان هستند.
فرماندار بهارستان در ادامه، پرستاران را نماد صبر و استقامت در جامعه ذکر کرد و با بیان اینکه این بانوی بزرگ اسلام الگویی ماندگار و سرمشقی مناسب برای زنان مسلمان ایرانی است، ابراز امیدواری کرد: پرستاران با رفتار اسلامی خود و پیروی از این بانوی اسلام ، رفتار ایشان را سرلوحه خدمت خود قرار دهند.
وی در ادامه، مراقبت شبانه روزی از بیماران و پاسخگویی به همراهان بیمار را امری خطیر دانست وتصریح کرد: انجام کار بزرگ، افراد بزرگ می خواهد که پرستاری هم یکی از این کارها در جامعه است و ثواب بسیاری نزد خداوند متعال دارد.
فرماندار بهارستان در ادامه به اقداماتی که در شهرستان در حوزه بهداشت و درمان انجام شده، اشاره کرد و گفت: شهرستان بهارستان با 750 هزار نفر جمعیت، تنها یک بیمارستان 68 تختخوابی دارد و این امر پاسخگوی مراجعین نبوده و فشار کار کادر درمان در این بیمارستان زیاد است.
وی افزود: در همین راستا، در سه سال أخیر، طرح توسعه بیمارستان سبزدشت آغاز شده و در حال حاضر پیشرفت خوبی دارد و امیداور هستیم با بهره برداری از این پروژه، حجم مراجعات به بیمارستان مقداری کاهش یابد.
نوحی ادامه داد: مرکز جامع سلامت نیز در محله سلطان آباد در حال اجرا می باشد، دی کلینیک مجهز حضرت ابوالفضل(ع) نیز در بخش بوستان در حال ساخت هست که تا پایان سال، عملیات عمرانی ساختمان تمام می شود، بیمارستان 350 تختخوابی حضرت ابوالفضل (ع) نیز در همین بخش آغاز شده که در حال اجرا هست که یکی از مجهزترین بیمارستان های غرب استان خواهد بود.