چهارشنبه 5 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 9 دي 1403
کد 10326

تاکید سرپرست فرمانداری بهارستان بر تامین و توزیع کالاهای اساسی و میوه شب عید

سرپرست فرمانداری بهارستان در نشست با روسای اتحادیه ها و اصناف گفت: تمهیداتی اندیشده شود تا کالاهای اساسی و میوه شب عید به موقع و به میزان کافی تامین و توزیع شود.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بهارستان: مرادی سرپرست فرمانداری بهارستان در این مورد گفت: با توجه به شرایط، پیش بینی بازار شب عید، بایستی با جدیت بیشتری توسط اصناف و اتحادیه هایی که در این کار دخیل هستند از همین امروز  در دستور کار قرار گیرد.

 نماینده عالی دولت در شهرستان افزود: برای ممانعت از افزایش تخلفات احتمالی، انجام گشت های مشترک و حضور مستمر بازرسان در سطح بازار علاوه بر افزایش اعتماد عمومی، موجب جلوگیری از قانون گریزی و تخلفات عده ای سودجو خواهد شد.

 وی ادامه داد: متولیان امر و ادارات مربوطه  به گونه‌ای عمل کنند تا میوه شب عید به موقع و به اندازه تامین و در اختیار مردم قرار گیرد.

 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 9 دي 1403
  • توسط علی عزیزی/ادمین فرمانداری بهارستان
  • تعداد بازدید 1
Aa