دوشنبه 3 شهريور 1404
تاریخ : پنجشنبه 13 دي 1403
کد 10342

سرپرست فرمانداری بهارستان از پیگیری مشکل اراضی تعاونی مسکن شهرداری گلستان خبر داد

جلسه بررسی مشکل 23 ساله زمین های تعاونی مسکن شهرداری گلستان به ریاست سرپرست فرمانداری بهارستان و با حضور رئیس ثبت اسناد و املاک شهرستان، شهردار گلستان و نمایندگان خرد مالکین برگزار شد.
 به گزارش روابط عمومی فرمانداری بهارستان؛ جلسه بررسی مشکل زمین های تعاونی مسکن شهرداری گلستان به ریاست مراد مرادی سرپرست فرمانداری بهارستان و با حضور رحیمی رئیس ثبت اسناد و املاک شهرستان، سید محمد میرزمانی شهردار گلستان و نمایندگان خرد مالکین برگزار شد.

 سرپرست فرمانداری بهارستان بعد از این نشست در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی، اظهار داشت: این نشست، در پی مراجعه خرده مالکین دارای سند رسمی به فرمانداری و طرح مشکل بیش از 20 سال تعاونی مسکن شهرداری گلستان با شرکت موصوف به صادرات تمیز، برگزار و جزئیات آن مورد بررسی قرار گرفت.

مرادی ادامه داد: بخشی از این زمین ها بدون در نظر گرفتن سرانه ها و لزوم تأمین زیرساختها، به خرده مالکین واگذار شده است که نیازمند بررسی بیشتر جهت جلوگیری از متضرر شدن این افراد است.

 وی با بیان اینکه مسائل و مشکلات مربوط به این زمین ها با جدیت پیگیری خواهد شد، اظهار داشت: بخش عمده ای از این اراضی، هنوز در مالکیت شرکت طرف قرارداد هست که باید تدابیر لازم جهت تأمین سرانه ها و انتفاع مردم بویژه خرد مالکین اندیشیده شود.
 


 
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 13 دي 1403
  • توسط علی عزیزی/ادمین فرمانداری بهارستان
  • تعداد بازدید 3
Aa