سه شنبه 4 شهريور 1404
تاریخ : دوشنبه 4 فروردين 1404
کد 10424

کاهش 50درصدی مصدومان چهارشنبه سوری در شهرستان بهارستان

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری بهارستان از کاهش 50 درصدی مصدومین چهارشنبه سوری در پی اتخاذ تدابیر لازم و اقدامات پیشگیرانه، اشراف اطلاعاتی و فرهنگ سازی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بهارستان؛ روح الله شریفی در تشریح آمار تفصیلی مصدومان چهارشنبه سوری از کاهش 50 درصدی مصدومان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: بر اساس آمار و مکاتبات رسمی، ورودی مصدومان به مراکز درمانی 50 درصد و مصدومین مداوا شده سرپایی 15درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.
 
وی، اتخاذ تدابیر پیشگیرانه از سوی سرپرست فرمانداری را یکی از مهم ترین دلایل این کاهش چشمگیر عنوان کرد و گفت: از دو ماه قبل، موضوع چهارشنبه سوری در جلسات شورای تأمین و کمیته امنیتی مورد بررسی قرار گرفت و با شناسایی نقاط قوت و ضعف سالهای گذشته، اشراف اطلاعاتی، تبلیغات محیطی و فرهنگ سازی، همگرایی مثبت جامعه بویژه خانواده ها و خودکنترلی آنها، هوشیاری دستگاه های امنیتی و انتظامی و حضور به موقع و مقتدرانه پلیس امنیت و نیروهای انتظامی در کانون های خطرساز، شادی کم خطری را در بین جوانان شاهد بودیم.
 
 افزایش کشفیات مواد محترقه از دیگر مواردی بود که معاون سیاسی فرمانداری با اشاره به آن، خاطرنشان کرد: با تلاش مجموعه انتظامی شهرستان بیش از 57000 انواع مواد محترقه کشف و ضبط شد که در مقایسه با سال قبل افزایش بیش از 100درصدی را نشان می دهد.
 
 شریفی با قدردانی از همکاری خانواده ها و هم افزایی و هماهنگی مسئولین شهرستان بویژه اورژانس، آتش نشانی، نیروی انتظامی، شهرداری ها و دهیاری ها، بیمارستان امام حسین(ع) و شبکه بهداشت و درمان قدردانی و تصریح کرد: این امر نشانگر همگرایی و دغدغه مندی مردم و مسئولین شهرستان است که امیدواریم سرآغازی بر توسعه فرهنگی و اجتماعی شهرستان باشد.
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 4 فروردين 1404
  • توسط علی عزیزی/ادمین فرمانداری بهارستان
  • تعداد بازدید 1
Aa