دوشنبه 3 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 9 ارديبهشت 1404
کد 10475

شمیم عطر معنویت در آغاز دهه کرامت

اهتزاز پرچم های متبرک رضوی در بهارستان

آیین اهتزاز پرچم های متبرک حرم امام رضا (ع) در دو بخش گلستان و بوستان، همزمان با سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) و آغاز دهه کرامت، با حضور پرشور مردم و مسئولین برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بهارستان؛ مراد مرادی سرپرست فرمانداری بهارستان در این آیین ضمن تسلیت جان باختن تعدادی از هموطنانمان در حادثه بندر شهید رجایی استان هرمزگان و تبریک آغاز دهه کرامت گفت: اهتزاز پرچم متبرک بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) در بهارستان، نمادی از عشق و ارادت بی‌ پایان مردم این شهرستان به خاندان عصمت و طهارت (ع) است.

مرادی  با قدردانی از تلاش‌های شهرداری ها و دهیاری ها در فضاسازی مناسب و ایجاد حال و هوای معنوی در سطح شهرستان، خواستار برگزاری هرچه باشکوه‌تر برنامه‌های دهه کرامت شد و افزود: دهه کرامت فرصتی ارزشمند برای ترویج فرهنگ رضوی در جامعه است. باید با اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری و مذهبی، آموزه‌های والای اهل بیت(ع) را به نسل جوان تبیین و منتقل کنیم.

نماینده عالی دولت در شهرستان بهارستان دهه کرامت را فرصتی مغتنم برای ترویج نشاط اجتماعی و کرامت انسانی در جامعه دانست و تصریح کرد: لازم است با برگزاری برنامه‌های هدفمند و اثرگذار، فضایی سرشار از معنویت، همدلی و مهربانی در جامعه ایجاد کنیم و زمینه‌های ارتقای سطح فرهنگی و اجتماعی شهروندان را فراهم آوریم.
 
 
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 9 ارديبهشت 1404
  • توسط علی عزیزی/ادمین فرمانداری بهارستان
  • تعداد بازدید 2
Aa