مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی شهرستان بهارستان با هدف بهبود شبکه توزیع و افزایش تولید به میزان ۴۸۰ لیتر در ثانیه با حضور وزیر نیرو در نسیم شهر افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بهارستان؛ آیین افتتاح و بهره برداری از مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی شهرستان بهارستان در نسیم شهر با حضور علی آبادی وزیر نیرو، اردکانی مدیرعامل آبفای استان تهران، مرادی سرپرست فرمانداری بهارستان و شماری از مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد.
مرادی در این آیین، هدف از اجرای این پروژه را تامین آب شرب پایدار و بهبود کیفیت زندگی و سلامت شهروندان عنوان کرد و گفت: این مخزن با افزایش تولید به میزان ۴۸۰ لیتر در ثانیه، ۱۴۰ هزار نفر از شهروندان را تحت پوشش قرار خواهد داد.
وی در تشریح اقدامات انجام شده جهت کاهش افت فشار و توزیع پایدار آب شرب شهرستان، اظهار داشت: علاوه بر این مخزن ۱۸ حلقه چاه عمیق حفاری شده و چاههای آب کشاورزی بخش خصوصی نیز در شبکه آبرسانی قرار گرفته و دو مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی در شهرهای گلستان و صالحیه با پیشرفت فیزیکی بیش از ۶۰ درصد در حال ساخت است.
نماینده عالی دولت در شهرستان بهارستان با اشاره به کاهش نزولات جوی و خشکسالی های پی در پی، رعایت الگوی مصرف را در پایداری شبکه تأثیرگذار خواند و تصریح کرد: امید است با همیاری شهروندان در مصرف بهینه آب بتوانیم از این تنش آبی عبور کنیم.