سرپرست فرمانداری بهارستان در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان با اشاره به جایگاه نان در سبد غذایی مردم گفت: نظارت دقیق، مستمر و كارشناسانه از وظایف مهم كارگروه آرد و نان و اتحادیه مربوطه است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بهارستان؛ عبدالحمید شرفی سرپرست فرمانداری بهارستان در جلسه کارگروه آرد و نان با تاکید به نظارت بر عملکرد نانواییهای شهرستان بهارستان گفت: برای ارائه خدمات مناسب در حوزه آرد و نان به شهروندان باید از همه ظرفیتها استفاده شود و نظارت مستمر بر کیفی سازی نان باید در اولویت قرار گیرد.
وی با اشاره به اهمیت ساعت پخت نان در نانوایی های شهرستان گفت: به منظور رضایتمندی شهروندان، باید نظارت و بازرسی بر نانوایی ها از سوی دستگاه های متولی بصورت منظم برای رعایت ساعت پخت نان انجام و با نانوایی های متخلف طبق قانون برخورد شود.
رییس کارگروه آرد و نان شهرستان با اشاره به این نکته که فروش نان خاص نباید به شهروندان و مشتری ها تحمیل شود، ادامه داد: همه نانوایی های فعال سطح شهرستان باید انتخاب نوع نان را بر عهده شهروندان قرار دهند.
نماینده عالی دولت در شهرستان بهارستان رعایت بهداشت در نانوایی ها و پخت نان را بسیار حائز اهمیت عنوان و خاطر نشان کرد: شاخص های بهداشتی در پخت نان باید لحاظ شود که در این باره نظارت و کنترل در نانوایی ها باید مورد توجه جدی قرار گیرد.