پنجشنبه 8 مرداد 1405
تاریخ : يکشنبه 3 خرداد 1405
کد 10883

تلاش جهادی برای تسریع در ساخت و ساز مدارس بهارستان؛ فرماندار بر لزوم همکاری دستگاه‌های خدمات‌رسان تأکید کرد

فرماندار بهارستان در جلسه ستاد نهضت مدرسه‌سازی این شهرستان، بر ضرورت هماهنگی کامل دستگاه‌های خدمات‌رسان با آموزش و پرورش برای رفع موانع و تسریع در تکمیل پروژه‌های مدرسه‌سازی تأکید کرد و از عزم جدی مسئولان برای بهره‌برداری از این مدارس تا مهرماه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بهارستان؛ جلسه نهضت مدرسه‌سازی شهرستان بهارستان به ریاست عبدالحمید شرفی فرماندار این شهرستان و با حضور هادی نوریان معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری و جمعی از رؤسای ادارات آموزش و پرورش، شهرداری‌های تابعه و ادارات خدمات‌رسان برگزار شد.

در این نشست که با محوریت بررسی روند پیشرفت پروژه‌های مدرسه‌سازی و لزوم هماهنگی دستگاه‌های خدمات‌رسان با آموزش و پرورش در خصوص انشعابات مدارس در حال ساخت برگزار شد، فرماندار بهارستان با اشاره به اهمیت تأمین فضاهای آموزشی استاندارد و کافی برای دانش‌آموزان، اظهار داشت: با توجه به اهمیت مقوله تعلیم و تربیت و نقش حیاتی فضاهای آموزشی در کیفیت یادگیری، تمام تلاش خود را به کار بسته‌ایم تا با همکاری و همدلی تمامی دستگاه‌های ذیربط، موانع پیش روی ساخت و ساز مدارس را برطرف کنیم.

شرفی با تأکید بر لزوم پایبندی به برنامه‌ریزی‌ها و تحقق اهداف تعیین شده، افزود: شهرداری نسیم شهر با احداث ۵ مدرسه، شهرداری گلستان با ۳ مدرسه و شهرداری صالحیه با احداث یک مدرسه، نقش مهمی در افزایش سرانه فضای آموزشی شهرستان ایفا می‌کنند. اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان تهران نیز با ۵ مدرسه در دست احداث، در این نهضت مشارکت فعال دارد. برنامه ما این است که تمامی این مدارس تا آغاز سال تحصیلی جدید، یعنی تا مهرماه، به بهره‌برداری برسند.

فرماندار بهارستان در ادامه، وظیفه دستگاه‌های خدمات‌رسان شامل آب، برق و گاز را در همکاری با آموزش و پرورش برای تأمین انشعابات مورد نیاز مدارس در حال ساخت، حیاتی دانست و گفت: همکاری دستگاه‌های خدمات‌رسان با آموزش و پرورش در زمینه انشعابات، امری ضروری و غیرقابل اجتناب است. به هیچ عنوان تأخیر در این زمینه را برنمی‌تابیم و انتظار داریم با نگاهی جهادی و انقلابی، نسبت به رفع مشکلات و تسریع در صدور مجوزهای لازم و اجرای انشعابات اقدام نمایند.
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 3 خرداد 1405
  • توسط علی عزیزی/ادمین فرمانداری بهارستان
  • تعداد بازدید 5
Aa