پنجشنبه 8 مرداد 1405
تاریخ : شنبه 30 خرداد 1405
کد 10920

رقابت دو هزار و 145 نفر در آزمون‌ استعدادهای درخشان شهرستان بهارستان

فرماندار بهارستان با حضور در حوزه‌های برگزاری آزمون استعدادهای درخشان سال ۱۴۰۵، از روند اجرای این آزمون در سطح شهرستان بازدید و بر ضرورت فراهم‌سازی شرایط مناسب برای داوطلبان و صیانت از سلامت فرآیند آزمون تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بهارستان؛ عبدالحمید شرفی فرماندار به همراه شهرام فارغی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری، از حوزه‌های برگزاری آزمون استعدادهای درخشان سال ۱۴۰۵ بازدید و با اشاره به اهمیت شناسایی و حمایت از دانش‌آموزان مستعد و نخبه اظهار داشت: آزمون استعدادهای درخشان یکی از مهم‌ترین بسترهای کشف و هدایت ظرفیت‌های علمی نسل آینده کشور است و همه دستگاه‌های اجرایی و آموزشی باید برای برگزاری مطلوب و منظم آن همکاری لازم را داشته باشند.

فرماندار بهارستان افزود: در مجموع ۲ هزار و ۱۴۵ داوطلب در این رقابت علمی شرکت کردند که از این تعداد، ۷۳۰ نفر در پایه هفتم شامل ۳۶۲ دختر و ۳۶۸ پسر و ۱۴۱۵ نفر در پایه دهم شامل ۸۰۷ دختر و ۶۰۸ پسر بودند.

وی ضمن قدردانی از تلاش‌های اداره آموزش و پرورش، عوامل اجرایی، مراقبان و نیروهای پشتیبان، خاطرنشان کرد: خوشبختانه با برنامه‌ریزی مناسب، آزمون در فضایی آرام، منظم و با رعایت کامل ضوابط و استانداردهای لازم برگزار شد تا داوطلبان بدون دغدغه و در شرایطی عادلانه در این رقابت علمی حضور یابند.

شرفی در پایان ابراز امیدواری کرد دانش‌آموزان مستعد این شهرستان، مسیر پیشرفت علمی و نقش‌آفرینی مؤثر در آینده کشور را با موفقیت طی کنند.
 
  • نوشته شده
  • در شنبه 30 خرداد 1405
  • توسط علی عزیزی/ادمین فرمانداری بهارستان
  • تعداد بازدید 9
Aa