فرماندار بهارستان گفت: شهرها نیازمند مدیریت زنده، پویا و هوشمند هستند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان بهارستان، هادی تمهیدی در آئین معارفه شهردار صالحیه که امروز در محل سالن جلسات شهرداری صالحیه با حضور طاهری نسب مدیرکل امور شهری و شوراها استانداری تهران برگزار شد، اظهار داشت: انتخاب به موقع شهردار یکی از وظایف مهم و اصلی شورا اسلامی شهر ها است.
وی افزود: شهر صالحیه در زمره شهرهایی است که هماهنگی بسیار خوبی بین اعضای شورای اسلامی و شهردار وجود دارد که این هماهنگی موجب شده خدمات خوب و ارزشمندی به شهروندان این شهر ارائه شود.
فرماندار بهارستان با اشاره به اینکه نمی توانیم به شیوه گذشته شهرها را مدیریت نمائیم، تصریح کرد: شهر یک موجود زنده است و باید به سمت مدیریت پویا در شهرها پیش برویم و مدیریت پویا و زنده یکی از نیازهای اصلی شهر است.
تمهیدی اظهار داشت: توجه به شهرسازی نوین و برنامه ریزی برای حرکت در این مسیر موجب توسعه پایدار در شهر می شود .
وی ادامه داد: با گسترش شهر ها شاهد بروز مشکلاتی از جمله کاهش کیفیت خدمات، مشکلات حمل و نقل و محیط زیست و ... هستیم که مردم انتظار دارند مشکلات آنها به سرعت رسیدگی شود و یکی از راه حل های مناسب حرکت به سمت مدیریت هوشمند و پویا است.