چهارشنبه 5 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 18 آبان 1400
کد 8727

درصد فوتی های دو ماه اخیر واکسن را دریافت نکرده بودند / تزریق واکسن دز سوم آغاز شده است

فرماندار بهارستان گفت: متاسفانه ۹۴ درصد فوتی های دو ماه اخیر واکسن کرونا را دریافت نکرده بودند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان بهارستان، هادی تمهیدی فرماندار بهارستان در جلسه ستاد مدیریت و مبارزه با بیماری کرونا استان تهران گفت: ۹۴ درصد فوتی های دو ماه اخیر، متاسفانه علیرغم تاکیدات و تذکرات لازم واکسن کرونا را دریافت نکرده بودند.

وی اظهار داشت: تزریق واکسن به سرعت در شهرستان درحال انجام است و در حال حاضر تمامی پایگاه های بهداشت تزریق واکسن را انجام می دهند و تعداد مراکز تزریق واکسن به عدد ۲۰ رسیده است.

فرماندار بهارستان تصریح کرد: تا کنون بیش از ۵۱۵ هزار دُز واکسن تزریق شده است که سهم دانش آموزان  بیش از ۴۱ هزار دُز  است.

تمهیدی گفت: تزریق واکسن دُز سوم نیز در بهارستان آغاز شده است و افراد بالای ۶۰ سال که واکسن سینوفارم و برکت را دریافت نموده اند و ۴ ماه از دُز دوم گذشته است، می توانند دُز سوم را دریافت نمایند.
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 18 آبان 1400
  • توسط روابط عمومی فرمانداری بهارستان
  • تعداد بازدید 4
Aa