يکشنبه 2 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 26 دي 1400
کد 9022

فوت 646 تن از شهروندان بهارستانی به دلیل کرونا از ابتدای سال تا کنون / 622 نفر از آنها واکسن دریافت ننموده بودند

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهارستان گفت: 646 تن از شهروندان به دلیل ویروس کرونا از ابتدای سال تا کنون فوت کرده اند.

 به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان بهارستان، دکتر دانوش دمیریان رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهارستان در شورای اداری شهرستان گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا 1382 از شهروندان به دلیل این ویروس منحوس دیگر در بین ما حضور ندارند.

وی افزود: از ابتدای سال تا کنون 646 نفر بر اثر این ویروس فوت شده اند که 622 نفر از آنها واکسن کویید_19 را دریافت ننموده بودند.

فرماندار بهارستان تصریح کرد: از شهروندان شریف بهارستان که 3 ماه از دریافت نوبت آنها گذشته است در خواست می کنیم که با مراجعه به مراکز تجمیعی دُز سوم را دریافت نمایند تا شاهد پیک جدید در شهرستان و کشور نباشیم.

 

  • نوشته شده
  • در يکشنبه 26 دي 1400
  • توسط یحیی محرم نژاد/روابط عمومی/فرمانداری بهارستان
  • تعداد بازدید 2
Aa