پنجشنبه 6 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 6 بهمن 1400
کد 9057

نوحی: حضرت فاطمه زهرا (س) اسوه ی کامل بانوان مسلمان و جامعه اسلامی است / زنان جز پایه های اساسی جامعه امروزی هستند

فرماندار شهرستان بهارستان گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) اسوه ی کامل بانوان مسلمان و جامعه اسلامی است‌.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان بهارستان، عبداله نوحی در همایش یاس نبوی که به مناسبت سالروز  ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن در شهر گلستان برگزار شد، اظهار داشت: ابعاد زندگی حضرت فاطمه زهرا (س) باید تبیین شود.

وی افزود: حضرت فاطمه زهرا (س) در خانواده نقش مادری و همسری و در جامعه نیز نقش دختر پیامبر اکرم (ص) و همسر امیرالمومنین امام علی (ع) را به خوبی ایفای نقش نمود.

وی افزود: حضرت فاطمه زهرا (س) نمونه و اسوه ای کامل، آسمانی و هدایتگر برای بانوان مسلمان و جامعه اسلامی است.

نوحی تصریح کرد: خواهران و مادران کشور عزیزمان ایران باید به عنوان زن ایرانی و اسلامی از حضرت فاطمه زهرا (س) درس بگیرند و الگو برداری نمایند.

فرماندار بهارستان با اشاره به ارتقا جایگاه زنان در جامعه و پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: اکنون به برکت حکومت جمهوری اسلامی ایران، فرصتی فراهم آمده که حضور زنان را در عرصه‌های مختلف اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، ورزشی و درمانی بطور موثر و محسوس احساس کنیم.

نماینده عالی دولت در شهرستان بهارستان با بیان اینکه بیش از 50 درصد افراد جامعه را زنان تشکیل می دهند‌ و جز پایه های اساسی جوامع امروزی محسوب می شوند ،اظهار داشت: نقش موثر و تاثیر گذار زنان در تمامی حوزه ها ملموس است.

  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 6 بهمن 1400
  • توسط یحیی محرم نژاد/روابط عمومی/فرمانداری بهارستان
  • تعداد بازدید 0
Aa