چهارشنبه 5 شهريور 1404
تاریخ : جمعه 15 بهمن 1400
کد 9094

نوحی در جشن انقلاب:

قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، ایران منطقه امن استعمار گران بود/ امام خمینی (ره) حکومت مردم سالاری دینی را به دنیا معرفی کرد

فرماندار شهرستان بهارستان گفت: امام خمینی (ره) حکومت مردم سالاری دینی را به دنیا معرفی کرد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان بهارستان، عبداله نوحی فرماندار شهرستان بهارستان در جشن انقلاب که در اولین روز از دهه مبارک فجر در مسجد امام رضا (ع) نسیم شهر برگزار شد، اظهار داشت: امروز ما پیروزی انقلابی را جشن می‌گیریم که به واسطه رهبری امام خمینی (ره) و پشتیبانی مردم به وجود آمد.

وی افزود: این انقلاب تمام معادلات دشمنان و سلطه گران را نقش برآب کرد.

نوحی تصریح کرد: در سال 1357 آمریکا، کشور  عزیزمان ایران را منطقه امن خود تبدیل کرده بود و هیچ یک از تحلیل گران، پیش بینی این انقلاب را نکرده بودند.

فرماندار بهارستان گفت: انقلاب اسلامی یکی از معجزات قرن بود که تمام معادلات شرق و غرب را در هم شکست.

نماینده عالی دولت در بهارستان با اشاره به اینکه بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) شکل جدی از حکومت را به جهانیان معرفی کرد، گفت: انقلاب اسلامی بر پایه مردم سالاری دینی شکل گرفت.

فرماندار بهارستان با بیان اینکه دشمنان قسم خورده دسیسه های فراوانی را علیه این مرزبوم در پیش گرفتند، اظهار داشت: جنگ تحمیلی، ترور افراد تاثیر گذار، نخبگان و سرداران نظام، تحریم های اقتصادی، دارویی و...، شبیخون فرهنگی از جمله این دسیسه هاست که به لطف خدای متعال، رهبری داهیانه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و پشتیبانی مردم امروز شاهد چهل و سومین بهار این انقلاب هستیم.

نوحی در ادامه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص جهاد تبیین، گفت: اما امروز باید دستاوردهای نظام به نسل امروز ما تبیین و منتقل شود تا کودکان امروز، جوانان فردا و آینده داران کشور بدانند که نظام چه دستاوردهایی در زیرساختی، پزشکی، نظامی، علمی، درمانی و ... چه اقدامات ارزشمندی صورت گرفته است.

 

  • نوشته شده
  • در جمعه 15 بهمن 1400
  • توسط یحیی محرم نژاد/روابط عمومی/فرمانداری بهارستان
  • تعداد بازدید 0
Aa