ملاقات عمومی و دیدار چهره به چهره فرماندار بهارستان با هدف رسیدگی به مسائل و مشکلات مراجعین با حضور معاونین فرمانداری و روسای برخی ادارات برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری: در راستای دیدار چهره به چهره و پاسخ به مطالبات مردم، دیدار عمومی نوحی فرماندار بهارستان با هدف رسیدگی به مسائل و مشکلات عموم مراجعین با حضور نوریان معاون عمرانی فرمانداری و روسای ادارات در سالن جلسات پیامبر اعظم(ص) فرمانداری برگزار شد.
در این ملاقات که مراجعهکنندگان آن از طبقات و گروههای شغلی مختلف بودند، مشکلات و مطالباتی از قبیل مشکلات معیشتی، مسکن مددجویی ، وام خوداشتغالی، اشتغال و... مطرح و دستورات لازم و قانونی جهت پیگیریهای لازم برای حل مشکلات توسط مدیران اجرایی صادر شد.
لازم به ذکر است ملاقات مردمی فرماندار شهرستان با مردم بهارستان هر هفته روزهای سه شنبه از ساعت 8 صبح آغاز می شود.