فرماندار بهارستان در سخنرانی بین الصلاتین نماز جمعه بخش گلستان با بیان اینکه پیش ثبت نام ۴ روز اول از کل دوره قبل پیشی گرفته است، از ثبت نام ۱۴۶ نفر در چهار روز اول پیش ثبت نام از حوزه انتخابیه شهرستانهای بهارستان و رباط کریم خبر داد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بهارستان: عبدالله نوحی در سخنانی در بین الصلاتین نماز جمعه بخش گلستان ضمن قدردانی از نیروی انتظامی، سپاه و بسیج در تامین امنیت عزاداران حسینی علیه السلام گفت: علی رغم تبلیغات سوء دشمن علیه عزاداریها و پوشیدن لباس سیاه عزای حسینی، استقبال و حضور مردم در تکایا هیئات و مساجد جهت عزاداری ایام شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین علیه السلام چشمگیر و بینظیر بود.
فرماندار بهارستان در ادامه با اشاره به انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: پیش ثبت نام انتخابات مجلس از ۱۶ مرداد شروع شده و تا ۲۲ مرداد ادامه خواهد داشت و در چهار روز اول از حوزه انتخابیه شهرستانهای بهارستان و رباط کریم ۱۴۶ نفر پیش ثبت نام خود را نهایی کردند که از کل ثبت نام کنندگان دوره قبل که ۱۰۳ نفر بود، بیشتر است و از این تعداد ۱۲۸ نفر آقایان و ۱۸ نفر بانوان هستند.
نوحی با اشاره به ۴ مولفه رقابت، سلامت، امنیت و مشارکت یادآور شد: مردم در انتخابات امسال نیز با حضور پرشور، ضمن رای دادن به نامزد مورد اعتماد خود، دشمنان قسم خورده کشور را که کمر بر ایجاد یأس در جامعه بستهاند، ناامید خواهند کرد.
نماینده عالی دولت در شهرستان بهارستان در ادامه بر لزوم صرفهجویی در مصرف آب و برق اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: در صورت همکاری مردم از وضعیت کنونی که درگیر کم آبی و کم بارشی هستیم، به سلامت عبور خواهیم کرد.
فرماندار بهارستان در پایان سخنان خود راهپیمایی اربعین را تجسم عینی قدرت جهان تشیع عنوان کرد و خواستار حضور حداکثری در بزرگترین اجتماع بین المللی شد.