سه شنبه 4 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 31 مرداد 1402
کد 9926

برگزاری ملاقات مردمی فرماندار بهارستان

آگاهی از نیازها و درخواست های مردمی هدف اصلی این جلسات است

عبداله نوحی فرماندار بهارستان در جلسه ملاقات عمومی با شهروندان، آگاهی از نیازها و درخواست های مردمی جهت برنامه ریزی بهتر و کسب رضایتمندی جامعه را از اهداف برگزاری این جلسات عنوان کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بهارستان گفت: عبداله نوحی در حاشیه نشست ملاقات مردمی در سالن جلسات پیامبر اعظم (ص) فرمانداری اظهار داشت: ملاقات مردمی زمینه آگاهی مسئولان از مشکلات مردم را فراهم می کند و این مهم از حقوق قانونی مردم و شهروندان است.
نوحی افزود: به دنبال آگاهی مسئولان و مدیران از مشکلات مردم، زمینه برنامه ریزی بهتر در امور فراهم می شود و به این ترتیب با خدمت گذاری بهتر، ارتقای رضایتمندی مردم حاصل خواهد شد.
نماینده عالی دولت در شهرستان بیان کرد: افزایش رضایت مردم از عملکرد مدیران و دستگاه های اجرایی هدف مهمی است که باید در راستای تحقق آن گام برداریم، چراکه موجب فراهم شدن فضای امید و نشاط در جامعه می شود و سرمایه اجتماعی را ارتقا می بخشد.
وی افزود: توسعه و اعتلای کشور در گرو خدمت گذاری مطلوب به مردم و حل مشکلات است که همه باید در این مسیر حرکت کنیم و مسئولان با مردم ارتباط نزدیک داشته باشند
شایان ذکر است: در این دیدار به درخواستهای 25 نفر از مراجعین که مشکلات خود را در زمینه های گوناگون اشتغال، وام، ساخت و ساز و... مطرح نمودند، رسیدگی و دستورات لازم برای رفع مشکلات مربوطه صادر شد
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 31 مرداد 1402
  • توسط علی عزیزی/ادمین فرمانداری بهارستان
  • تعداد بازدید 3
Aa