يکشنبه 2 شهريور 1404
تاریخ : شنبه 6 آبان 1402
کد 9984

برگزاری مراسم اختتامیه نخستین مسابقه پدافند غیرعامل شهری با محوریت مدیریت شهری در شهرستان بهارستان

همزمان با هفته پدافند غیرعامل، مراسم اختتامیه نخستین مسابقه پدافند غیرعامل شهری با محوریت مدیریت شهری در شهرستان بهارستان با حضور فرماندار بهارستان، معاون امور شهری سازمان پدافند غیرعامل کشور، امام جمعه بخش گلستان، مدیریت شهری گلستان و جمعی از کارکنان شهرداری در سالن اجتماعات آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری گلستان برگزار شد.
 
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بهارستان؛ در تعریف پدافند غیرعامل ساده ترین تعریف یعنی دفاع بدون سلاح و حفاظت از دارایی ها بدون به کارگیری سلاح است و به تعبیر مقام معظم رهبری پدافند غیرعامل مثل مصونیت سازی بدن انسان است، از درون ما را مصون می کند، معنایش این است که ولو دشمن تهاجمی هم بکند و زحمتی هم بکشد و ضرب و زوری هم بزند، اثری نخواهد کرد.
 
در همین راستا، فرماندار بهارستان در این همایش که با اهتمام مدیریت شهری گلستان برگزار شده بود، گفت: کشور ما همواره در طول تاریخ در معرض تهدید دشمنان قرار داشته و اکنون نیز بیش از گذشته مورد توجه بیشتر آنهاست و باید با اجرای پدافند غيرعامل و کسب آمادگی های لازم، آسيب‌ها در حوزه هایی مثل تأسيسات، تجهيزات و نيروي انساني را کاهش بدهیم که این امر با فرهنگ سازی و آموزش جهت مقابله با تهدیدات نوین میسر می شود.
 
عبداله نوحی افزود: پرداختن به موضوع پدافند غیرعامل یک مأموریت همیشگی است که باید به آن توجه ویژه ای شود و سرمایه گذاری در این راستا نوعی آسایش و آرامش را برای مردم و مسئولین یک جامعه به ارمغان می‌آورد.
 
وی ادامه داد: شناخت نقاط ضعف و قوت‌ و شناسایی تهدیدات در حوزه کاری و برنامه ریزی مدون برای به حداقل رساندن نقاط آسیب پذیر، مهمترین برنامه پدافند غیرعامل است و در صورت اهتمام به طراحی پیوست پدافند غیرعامل در انجام پروژه ها، قطعا هزینه های مرحله ی بهره برداری و نگهداری به حداقل خواهد رسید.
 
فرماندار بهارستان با بیان اینکه از شهرداری‌های شهرستان انتظار داریم در طراحی و اجرای برنامه ها و پروژه های شهری، نقش پدافند غیرعامل را به صورت ویژه در برنامه کاری خود داشته باشند، خاطر نشان ساخت: دستگاه‌هاي اجرايي شهرستان بايد با رعايت اصول پدافند غيرعامل ضريب امنيتي تأسيسات را در مواجهه با هرگونه بحران احتمالي افزايش دهند.
 
نوحی یادآور شد: انجام مانورها و برگزاری دوره های آموزشی عمومی و تخصصی توسط ادارات و دستگاه های اجرایی برای کسب آمادگی بیشتر ضروری است و با توجه به اینکه امور اداری و گردش اطلاعات از طریق شبکه انجام می شود و ادارات به سمت پیاده سازی دولت الکترونیک حرکت می کنند، لازم است بررسی سطح امنیت شبکه و انجام تست نفوذ شبکه بطور مستمر صورت پذیرد.
 
وی در ادامه تهیه طرح مطالعاتی در زمینه مصون‌سازی ساختمان‌های مهم در شهرستان و برگزاری دوره‌های آموزشی در حوزه پدافند غیرعامل توسط شورای پدافند غیرعامل شهرستان را خواستار شد.
 
نماینده عالی دولت در شهرستان بهارستان در پایان صحبتهای خود به لزوم امیدآفرینی در بین مردم و ایجاد شور و نشاط در جامعه اشاره کرد که باید با تلاش شبانه روزی، جهادی و انقلابی این مسئله حاصل آید.
 
در پایان این نشست، آرش قندچی معاون امور شهری سازمان پدافند غیرعامل کشور با اهدای لوح تقدیر از تلاشهای فرماندار بهارستان در پیشرفت اهداف، برنامه ها و نهادینه سازی فرهنگ پدافند غیرعامل و هماهنگی در برگزاری برنامه‌ها، رزمایش‌ها و همایش‌های پدافند غیرعامل قدردانی کرد.





 
  • نوشته شده
  • در شنبه 6 آبان 1402
  • توسط علی عزیزی/ادمین فرمانداری بهارستان
  • تعداد بازدید 0
Aa